Не че президентът е много добър политтехнолог, а хората от 

...
Не че президентът е много добър политтехнолог, а хората от 
Коментари Харесай

Стойчо Стойчев: Според мен правителство ще има, макар и старта му да е позорен

Не че президентът е доста добър политтехнолог, а хората от  другата страна са доста слаби политици, за жалост. 

Това разяснява пред Нова тв Левон Харпацумян. 



Не става дума за търпимостта на президента, а за търпимостта на обществото. Българското общество става от ден на ден възприемчиво за сходни неща, като изтеклия запис от събранието на Политическа партия. Научихме се да толерираме сходно държание и нямам доверие да има вълна от отвращение на сходно държание или пък напън, което да докара до отвод от мандат, разяснява Стойчо Стойчев. 

Нека да не забравяме, че културата на приемливост към подслушваници и всевъзможен подобен вид ченгеджийски номера не е нова. Ако си спомняте в първото държавно управление на Бойко Борисов заявиха всеобщо министрите, че желаят да ги подслушват, тъй като са доста почтени. Къде го има това да взимаш значими политически решения въз основата на подслушани диалози, които явно, че не са за необятната аудитория. Друг е въпросът тези хора какъв брой са наивни, че да вършат онлайн конференция с десетки души и от кое място накъде този Радостин Василев, който има потвърдено досие с изменничества, е там и е записвал, разяснява Харпацумян.

В момента ГЕРБ получават преимущество от позицията на морално притиснатия сътрудник. Т.е. те са в по-силната позиция да слагат условия и това не значи в държавното управление да влязат някакви нови хора от ГЕРБ, а по-скоро изключване на някои хора от Политическа партия от до момента заявения състав за държавно управление, изясни Стойчев.

В бъдещо държавно управление би трябвало да се поканят хора, коиот осъзнават, че отиват на една политически самоубийствена задача, които имат какво да вършат, с какво да си хранят фамилиите, откакто към този момент няма да са в политиката, разяснява банкерът. 

Мисията е самоубийствена, тъй като ще би трябвало да се създадат неща, които не са чак толкоз известни, които ще нарушат някакви ползи, хората ще бъдат заливани с пумии. То с този запис няма да се свърши, разяснява банкерът.

Наистина България е безнадеждно закъсняла с един куп неща. Просто има потребност в действителност някой да седне да прави работа, добави той.

До трети мандат едва ли ще се стигне, защото нито ГЕРБ, нито ПП-ДБ желае сходно нещо, защото той ще го даде най-вероятно още веднъж на Българска социалистическа партия, с цел да може да продължи да си ръководи със служебно държавно управление и през лятото, уточни Стойчев.

Ще има държавно управление съгласно мен, въпреки че стартът му ще е срамен, добави политологът. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР